ФЕЈСБУК ЕПИДЕМИЈА

Брилијантната идеја која на еден  младич му носи милијарди на контото,кај нас и а секаде у светот се шири со брзина на светлината.

35 Интересни факти за Facebook

Facebook е најпопуларната социјална мрежа на денешницата. Многу луѓе се запознале преку неа, одлично место е за вашиот бизнис, лесно се наоѓаат старите

%d bloggers like this: