Самсунг Галакси Ноут8 представен во Македонија!

По светската премиера, Самсунг Галакси Ноут8 (Samsung Galaxy Note8) денес беше представен и во Македонија.

Share Button
Read more

Самсунг го претстави најновиот Галакси Ноут 8 телефон

Дизајниран е да помогне на корисниците во секојдневниот живот и работата со “бесконечен” екран, паметно “S Pen” пенкало како и

Share Button
Read more

Новите Самсунг Галакси С8 и Галакси С8+ паметни телефони и во Македонија

Galaxy S8 серија

Share Button
Read more

Предавање: Џуџето и седумте планети

На 39 светлински години од нас, во насока на соѕвездието Водолија се наоѓа бледа ѕвезда – црвеното џуџе TRAPPIST-1, околу

Share Button
Read more