Македонските учесници во проектот ФУДБАЛ ЗА ПРИЈАТЕЛСТВО на средба со Претседателот на Македонскиот Олимписки Комитет

Поддршка од Претседателот на МОК

Share Button
Повеќе

Јавна ждрепка утре 16.03.2017

Утре (16.03.2017), со почеток од 16:00 (Централно европски време) ќе започне Отворената

Share Button
Повеќе