10 Филма на Вил смит

Ова се почетоците на Вил Смит, тука ќе ѓи видите сите добри улоги од почетокот до сега. Секој нов негов филм е блокбастер од Лоши момчиња (Bad Boys), Денот на Независноста

%d bloggers like this: