„Послушен брод што плови“ на Ирена Јорданова

Драги пријатели/читатели, во годината во која славиме 15 години постоење, и во која претежно издаваме домашни автори, со големо задоволство

Share Button
Повеќе

Новогодишни книжевни радости во Или-Или

Драги пријатели,

Share Button
Повеќе