Денеска 21.3 предавање со Илина Ведран

Сите ние се раѓаме со способност свесно да ги создаваме своите искуства, но често не превземаме ОДГОВОРНОСТ за да можеме да ја искористиме моќта која ја имаме.

Работилница за Врски и Односи

Дали некогаш сте се прашале зошто некои одредени околности постојано ви се повторуваат? Тоа е најинтересното прашање кога се бавиме со меѓучовечките

Дводневна работилница

Оваа моќна дводневна програма креирана лично од Лујза Хеј, ќе ви пружи знаење, разбирање, инспирација, ќе научите конкретни алатки кои ќе ви помогнат да се соочувате со

КАЖИ ДА НА ЖИВОТОТ

Замислете како би изгледал вашиот живот кога би се отвориле за повеќе можности. Кога на сите работи кои доаѓаат би пристапувале со прифаќање, без разлика дали се работи за

%d bloggers like this: