Мајски оперски вечери 2017

Опера-реквием „Јов“ на 45 „Мајски оперски вечери“

Share Button
Повеќе

СЕВИЛСКИОТ БЕРБЕР

Операта „Севилскиот бербер“ на 45 „Мајски оперски вечери“

Share Button
Повеќе

44 МАЈСКИ ОПЕРСКИ ВЕЧЕРИ 14.05.2016 – 20.00 ВИВА ВОКС (концерт)

Чест ни е да Ве известиме дека во рамките на 44 МАЈСКИ ОПЕРСКИ ВЕЧЕРИ, во сабота, 14 мај, 2016 г.

Share Button
Повеќе