Концерт на June & Ana Curcin

Со задоволство ви го најавуваме заедничкиот концерт на скопската петорка JUNE и белградската кантавтока Ана Ќурчин. Воедно ова ќе биде концертна промоција на новиот албум на JUNE насловен Living for the Weekend.

Ракија Фест Скопје – МКЦ

Драги момци и девојки, дами и господа На 18-ти март (сабота) со почеток во 14:00h и крај дури 2 часа по полноќ, гордо ви го претставуваме:

%d bloggers like this: