3-Март Животот е прекрасен во МНТ

„Ова не е претстава за самоубиството, не е пиеса за смртта, туки за еден човек кој повторно го открива животот, открива колку животот е прекрасен. Еден човек кој доаѓа до пеколот, за да разбере, всушност, дека животот е нешто многу драгоцено“ Претстава која ќе ве растажи и насмее до солзи!

28-ми Февруари Чикаго во МНТ

Текст: Фред Еб и Боб Фоси, Композитор: Џон Кандер, Текст на песни: Фред Еб Базирано по драмата Чикаго од Маурин Далас Ваткинс

27 Февруари Госпоѓа министерка во МНТ

27.02.2017  во Македонски народен Театар ќе игра претставата ,,Госпоѓа Министерка” со почеток од 20:00 до 23:00. Карти може да се набават на касата на МНТ

%d bloggers like this: