Дон Кихот – Лудвиг Минкус (Балет)

Share Button
Read more

Божиќен маркет во Скопје ( 23.12- 14.01)

За првпат во Скопје Божиќен маркет по теркот на големите светски метрополи. Од среда ( 23.12) па се до Стара

Share Button
Read more