Летен курс за деца: Design Thinking

Инфо : ina@publicroom.org // 078/250-554 Напреден курс за деца каде што ќе стекнат и развијат вештини за дизајн размислување За

Share Button
Повеќе

Денска Новогодишна Забава

Рецепт за незаборавен пречек на 2018 =

Share Button
Повеќе

Сабота во Јавна Соба

Саботно шизење и дружење тераса!

Share Button
Повеќе

Среќен Петок во Јавна сова

Попладневни часови посветени на уживање во македонско вино

Share Button
Повеќе

Вечера и смеење до солзи

Бевте ли на минатиот stand-up на Никола Тодороски?

Share Button
Повеќе

Lucky Friday во Јавна Соба

Попладневни часови посветени на уживање во

Share Button
Повеќе

Истражување на индустријата: Ташни, кондури и додатоци

Катерина Микрут или Mikka design е дизајнерка која ни доаѓа од Полска.

Share Button
Повеќе

Showroom: Anfax quartet

Ве покануваме на уште едно шоу со џез стандарди!

Share Button
Повеќе

Вечера и смеење до солзи

Бојан Велевски, човекот со нос налик на бабура, јапански поглед и веќе проќелавена глава, Ви го претставуваме подолу во едно

Share Button
Повеќе