Самсунг Електроникс го проширува своето портфолио на паметни Signage дисплеи со оперативен систем Тизен 3.0

Share Button
Повеќе

Телевизорите Samsung QLED се првите ‘CalMAN ready’ телевизори во светот кои овозможуваат автокалибрација за HDR квалитет на слика

Share Button
Повеќе

Новите Самсунг телевизори претставени во парискиот Лувр

„Lifestyle“ телевизорите QLED

Share Button
Повеќе