Промоција и работилница во Србија на Пренџова

Македонската поетеса Елена Пренџова, во петок, на 5. мај, во Младинскиот центар

Share Button
Повеќе

ДВОДНЕВНА РАБОТИЛНИЦА ПО ПРОГРАМАТА “КРЕИРАЈ СЕ СЕБЕСИ“

Дали постојано се соочувате со исти или слични

Share Button
Повеќе

Работилницата на Дедо Мраз – оперска претстава за деца

По повод претстојните празници, Македонската опера и балет подготвува специјална Новогодишна претстава за деца, „Работилницата на Дедо Мраз“. Во претставата

Share Button
Повеќе