Настанот е дел од фестивалот Скопје Креатива 2017

Денеска од 11-14ч. на платото пред МКЦ

Share Button
Повеќе

Io Saturnalia – стара римска Нова Година

Центарот за научни истражувања и промоција на културата – ,,ХАЕМУС” од Скопје, во рамките на својата програма SCUPINI RОMANI го

Share Button
Повеќе