Стенд Ап Улици На Скопје 7 Јули Плоштад Вмро Скопје

Урнебесна вечер со едни од најдобрите стенд ап комичари на Балканот, Пеѓа Бајовиќ, Срџан Олман

Share Button
Read more

Соопштение за печат по повод информирање на јавност за тек на проектот City Tree

Се обраќаме до јавноста во врска со проектот City Tree во Македонија, во рамки на кој се планира поставување на

Share Button
Read more

Скопје – Град во полн летен ритам

Летните месеци се зад нас, а Градот сѐ уште пулсира со истата енергија и топлина симболична за летниот месеци. Оддржувајќи

Share Button
Read more

Норвешки музички оркестар викендов во Скопје

Викендов на цетралниот плоштад  „Македонија“ ќе се оддржи интересен несекојдневен настан за жителите и посетителите на градот. Во сабота со

Share Button
Read more

Божиќен маркет во Скопје ( 23.12- 14.01)

За првпат во Скопје Божиќен маркет по теркот на големите светски метрополи. Од среда ( 23.12) па се до Стара

Share Button
Read more