Стенд ап вечер за смеа на улица

Летната манифестација „Скопски летен ритам“ на седми (7) јули на плоштадот на ВМРО,

Вечера и смеење до солзи

Бојан Велевски, човекот со нос налик на бабура, јапански поглед и веќе проќелавена глава, Ви го претставуваме подолу во едно сосема нескромно издание:

8-ми Март вечера и смеење до солзи

Ви претставуваме едно кул осмомартовско дружење~ Поминете вечер со дeвојките што најмногу ги сакате, подарете си насмевки и неколку часа уживање.

%d bloggers like this: