Gogol Bordello во МКЦ • Таксират20

#ТАКСИРАТ20 ви ги претставува Gogol Bordello во Скопје!

Share Button
Повеќе

Бесплатен јавен градски превоз за посетителите на таксират

Оваа година организаторите на фестивалот Таксират соопштија дека посетителите со своите билети имаа бесплатен превоз со сите линии на ЈСП.

Share Button
Повеќе

Шизици, уживајте без ризици @Таксират

Шизици уживајте без ризици! Тестирај се, заштити се, не дискриминирај… …и биди во МКЦ на 1 декември на настанот посветен

Share Button
Повеќе

Утре 27.11 Монти Пајтон Спамалот во Скопје @Таксират18

Монти Пајтоновиот „Спамалот“, музичката комедија базирана на филмот „Монти Пајтон и Светиот Грал“ и еден од најпопуларните бродвејски мјузикли досега,

Share Button
Повеќе

Jean-Michel Jarre во Скопје @Таксират 18

Пасворд Продукција со гордост го најавува ЛЕГЕНДАРНИОТ ЖАН-МИШЕЛ ЖАР ЗА ОТВОРАЊЕ НА 18-OT ТАКСИРАТ!

Share Button
Повеќе