ДА ГО ПОЗДРАВИШ И ДА МИ ГО БАЦИШ

Почитувани, Изведбите ќе бидат на 18.12.2106 и 19.12.2016

Share Button
Повеќе

СКОПСКО ЛЕТО Ве поканува на театарската претстава

По повод одбележувањето на 65 годишнината на Албанскиот театар од Скопје

Share Button
Повеќе