DigiGirlz на Мајкрософт Македонија се одржа во Тетово и Скопје

Во Тетово и Скопје се одржа DigiGirlz настанот организиран од Мајкрософт Македонија со цел да ги поттикне младите девојчиња уште

Share Button
Повеќе

Соопштение за печат по повод информирање на јавност за тек на проектот City Tree

Се обраќаме до јавноста во врска со проектот City Tree во Македонија, во рамки на кој се планира поставување на

Share Button
Повеќе