Оваа година Викенд Медиа Фестивал открива дали можете да му верувате на вашиот мобилен телефон и колку Претседателите ги слушаат нивните советници за комуникации

На единаесеттото издание на Викенд Медиа Фестивал, кое ќе се одржи од 20. до 23. Септември, 2018 година, во старата

Share Button
Повеќе

Најдобриот Британски онлајн уредник на Викенд Медиа Фестивал: Како го надмудрив моќниот Би-Би-Си и достигнав 70 милиони прегледи на социјалните мрежи

Кога социјалните мрежи достигнаа бројки кои се мерат во милијарди корисници, во целата приказна сериозно навлезе и психологијата.

Share Button
Повеќе