РАМПАРАРАМИЗИРАЊЕ, концерт на СУПЕРХИКС во Скопје!

Неповторливите Суперхикс се подготвува целосно да го освежат Скопје на

Share Button
Повеќе

Vlado Georgiev & Toni Cetinski – 18.02.2017 Skopje

Цена на Карти: ДО 15 ФЕВРУАРИ Партер – 600 ден. ( до 15 Февруари )

Share Button
Повеќе