Ослободување на Скопје (и Водно)

Овој ноември, покрај редовното искачување на Водно посветено на ослободувањето на Скопје, ќе го одбележиме и ослободувањето на Водно од

Share Button
Повеќе

Прво до врв трка

Доколку трчаше на Виз Ер Скопски маратон 2017 / Wizz Air Skopje Marathon 2017

Share Button
Повеќе