10 Филма на Вил смит

Ова се почетоците на Вил Смит, тука ќе ѓи видите сите добри улоги од почетокот до сега. Секој нов негов филм е блокбастер од Лоши момчиња (Bad Boys), Денот на Независноста

Jimmy разговара со Will Smith во врска со турнејата

Will Smith разговара со Jimmy во врска со албумот кој го снима, и турнејата која сега ја спрема со DJ Jazzy Jeff

%d bloggers like this: