100 дена нѐ делат од Виз Ер Скопскиот маратон

Штафетниот маратон: Одлична можност за градење на тимскиот дух помеѓу колегите и забава со пријателите  Скопје, (26.01.2017)  Полека и сигурно се приближува 7 мај, денот кога ќе се одржи Виз Ер Скопскиот маратон. Остануваат уште 100 дена до најголемиот и најпопуларниот маратон

%d bloggers like this: