Потребни се WordPress Developers

Bullhost.org бара wordpress developers за стална работа. Кој е заинтересиран слободно нека ни испрати Cv na contact@muabet.mk или кликнете на

Share Button
Повеќе

WordPress Meetup #12 – За почетници и поискусни

Ново топло лето, нов концепт на организрање на средбите.

Share Button
Повеќе

Woocommerce WorldCamp Belgrade 2017

За прв пат оваа година македонски девелопер на WordCamp Belgrade 2017.

Share Button
Повеќе

WordPress Meetup #11-Managing assets in WordPress the right way

Повторно и овој месец, се собираме на веќе позната локација и време.

Share Button
Повеќе

Потребни се WordPress Developer-и

Потребни се дечки за кој го разбираат WordPress-от,

Share Button
Повеќе