Крал Рикард III

22.06 (петок) Претстава Крал Рикард III – Вилијам Шекспир Со театарот Гавела од Загреб. Режија: Александар Поповски „Гавела“ ја крена

Share Button
Повеќе

Здружението Спектрум, организира Денови на македонската култура во Загреб

Од 25 до 28 ноември 2015 година, во Загреб ќе се одржат Деновите на македонската култура во организација на Здружението

Share Button
Повеќе