Здраво Млади 7

Пред нас е седмото издание на фестивалот на нова музика „Здраво Млади!“

Share Button
Повеќе

Електрични Оргазам, 30 години од албумот Дисторзија

Направивме мало истражување и дојдовме до информација дека Електрични оргазам не свиреле во МКЦ од 1993 година, а во Скопје

Share Button
Повеќе